موسسه مجازی طب جامع اسلامی شفای قرآن
‏وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا‏ 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موسسه طب جامع اسلامی شفای قرآن و آدرس shefateb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





عده‌ای سود جو، دستگاههای روغن گیری  کنجد،  به بازار عرضه کرده‌اند و متاسفانه روغن آن را به عنوان روغن کنجد  خوراکی می‌فروشند. در صورتی که از کنجد به صورت مستقیم روغن تهیه شود صنعتی است و قابل مصرف خوراکی نمی‌باشد. خصوصاً اینکه اخیراً آلمانیها در این زمینه از عدم اطلاع هموطنان ما سوء استفاده نموده و دستگاههای روغن گیری صنعتی از آلمان وارد شده  است.که نحوهی فراورده سنتی آن مورد تایید است.

نحوه فرآوری سنتی روغن ارده کنجد بدین گونه است که دانه‌های کنجد پس از عبور از سنگهای آسیاب به ارده تبدیل  و در نهایت از ارده روغن ارده کنجد استخراج می ‌شود. و این همان چیزی است که انسان می‌تواند به عنوان روغن خوراکی میل نماید.

خلاصه:

1- هر گونه روغن گیری به صورت مستقیم از کنجد روغن صنعتی محسوب می‌گردد .

2- فقط "روغن ارده کنجد"  مصرف خوراکی دارد  و آن روغنی است که به روش سنتی تهیه شده باشد. یعنی باید ابتدا کنجد به ارده تبدیل می‌شود و سپس از ارده، روغن ارده اسخراج می‌گردد.

مواظب باشیم بعد از یک قرن که دشمنان ما در برابر این امر زانو زده‌اند با ایجاد انحراف، داشته‌های اصیل ما را به شک و تردید و در آخر به گمراهی نکشانند.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 18 خرداد 1392برچسب:هشدار در مورد روغن‌ کنجد , ] [ 19:32 ] [ لقمان محمدیان ]

وزیر بهداشت به وقوع سونامی بیماری‌های غیر واگیر در دنیا به دنبال تولید وحشتناک محصولات کشاورزی با کودهای سمی هشدار داد.

به گزارش جهان به نقل از تسنیم، محمد حسن طریقت منفرد در همایش سراسری معاونین تحقیقات فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به اینکه ما در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی هستیم بنابراین باید هر چه سریعتر تحقیقات کشور به سمت رفع نیازهای مردم هدایت شود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر تحقیقات کشور به خصوص در حوزه علوم پزشکی بسیار با کیفیت بوده و رشد سریعی داشته است اما باید ببینیم که چقدر شهد این دستاوردها به کام مردم نشسته است.

وی افزود: اجرای نقشه جامع علمی کشور از مطالبات مقام معظم رهبری است و تکلیف شرعی ماست، در عین حال چون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است تکلیف قانونی نیز به حساب می‌آید و همه موظف به اجرای آن هستیم.

طریقت منفرد با اشاره به اینکه آیا هدف از این تحقیقات صرفاً کسب افتخار در عرصه‌های بین المللی است و باید این مسائل را حل کنیم، تصریح کرد: محققان کشور باید تحقیقات خود را به سمت حل مشکلات مردم هدایت کنند، اشکالی ندارد سطح علمی مردم بالا برود اما باید دید با توجه به امکانات کشور باید به اندازه نیاز کشور افراد دانشگاهی تربیت کنیم یا اجازه دهیم.


وی افزود: در کشورهای غربی بیش از آنکه مردم به سمت تحصیلات دانشگاهی هدایت شوند به سمت مهارت آموزی هدایت می‌شوند و بیش از 70 تا 80 درصد جوانهای آنان به سمت کسب مهارت‌ها هدایت می‌شوند و فقط 20 تا 30 درصد به سمت دانشگاه و تحصیلات عالی هدایت می‌شوند زیرا افراد ماهر نقش بسیار مهمی در تولید و اقتصاد کشورها دارد که متأسفانه ما به این مسئله توجه کافی نداریم.


طریقت منفرد گفت: برای انسان کمبود، قابل تحمل‌تر از تبعیض است و در جامعه‌ای که هدفش عدالت است انتظار مردم این است که این طور نباشد مبنی بر اینکه برخی داشته باشند و برخی نداشته باشند. ما با این مسائل رو به رو هستیم و محققان ما باید طوری تحقیق کنند که حاصل کار آنها به افزایش رفاه، رضایت و عدالت بین مردم منجر شود و این در شرایطی است که مراکز درمانی دولتی امکانات دارند ولی اعتبار ندارند ولی مراکز درمان خصوصی بدون داشتن امکانات مناسب اعتبار بالایی دارند چون از هزینه‌های مردم استفاده می‌کنند که باید این روند اصلاح شود.

وزیر بهداشت بیان کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته جایگاه طب عمومی را در کشور مضمحل شده است و تمام فکر و ذکر مسئولان تقویت پزشکی تخصصی و فوق تخصصی بوده است. در حالی که طب عمومی و مراقبت‌های اولیه تنه درخت سلامت و تخصص‌ها شاخ و برگ آن هستند و این عدم تناسب نگرانی امروز ماست.

طریقت منفرد گفت: ما باید در سیاست‌های کلان کشور این بی‌توجهی گذشته را جبران کنیم. همه می‌دانیم که در دنیا با یک سونامی بیماری‌های غیر واگیر رو به رو هستیم بنابراین باید به سمت اصلاح سبک زندگی و تغذیه مردم حرکت کنیم. آیا این مسئله مهمتر است یا گسترش طب فوق تخصصی و مراکز پیشرفته پیوند، البته نمی‌گویم این مراکز نباشند اما اولویت کدام نیستند.

وی با اشاره به مثالی در این زمینه گفت: بنده در تمام عمرم همواره غذا را با پیاز می‌خوردم و خوردن غذا با پیاز را به همه توصیه می‌‌کردم حتی وقتی در خارج از کشور بودم اما چندی پیش در جلسه‌ای که با فرهیختگان تغذیه داشتیم یکی از صاحبنظران تغذیه به من گفت که پیاز مضرترین محصول گیاهی است زیرا  کود شیمیایی زیادی که به آن می‌زنند و با جذب کود شیمیایی، ترکیبات نیتریت در پیاز ایجاد می‌شود که مضر است.


طریقت منفرد ادامه داد:‌ در مورد تولید محصولات کشاورزی گزارش‌های زیادی از وجود سموم در میوه‌ها و سبزی‌ها داریم، در حالی که کشورهای غربی بر عکس ما به سمت حذف کود شیمیایی و تولید محصولات ارگانیک رو آورده‌اند. ما هنوز از سموم وحشتناک برای جلوگیری از آفات نباتی استفاده می‌کنیم و در بسیاری از کشورهای غربی یک سیب کرم خورده به مراتب گرانتر از یک سیب بزرگ و مثلأ سالم است که با کودهای شیمیایی به دست می‌آید.


طریقت منفرد افزود:‌ ما امروز با رشد بیماری‌های غیر واگیر مواجه هستیم، بیماری‌های واگیر تکلیفشان مشخص است، مثلأ "وبا" بعد از چند روز یا خوب می‌شود یا شخص می‌میرد اما در مورد مثلاً بیماری دیابت فرد تا آخر عمر درگیر است، ممکن است چشمش را از دست بدهد، کلیه‌اش را از دست بدهد، پایش را قطع کنند. تفاوت این بیماری‌ها هم در مورد عوارضشان و هم هزینه‌هایشان با بیماری‌های واگیر وحشتناک است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 40 هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه شد که دولت و بیمه‌ها مجموعاً 15 هزار میلیارد تومان آن را پرداخت کردند و 25 هزار میلیارد تومان آن را مردم از جیب خودشان پرداخت کردند در حالیکه رضایتمندی مردم در حوزه سلامت پایین است حتی با وجود داشتن امکانات بسیار ولی این امکانات با کرامت در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ پنج شنبه 16 خرداد 1392برچسب:, ] [ 23:0 ] [ لقمان محمدیان ]
 

دکتر حسین روازادهآب آهن به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. در قرآن کریم آمده است که ما آهن را فرو فرستادیم(نازل کردیم) نزول آهن هم ناظر به جنبه مادی آن است و هم دال به ارزش معنوی، جنبه مادی آن است که حقیقتاً آهن نازل شده از آسمان است در هنگام تشکیل کره زمین زمانی که یک گلوله آتشین بود و توسط گرد و غبار کیهانی احاطه شده بود، عناصر سنگین از جمله آهن در هنگام سرد شدن همراه با حرکت چرخشی زمین به علت میدان جاذبه آن مانند بارش باران، فرود می آمدند، این نزول آسمانی با نزول معنوی آهن نیز ارتباط دارد و رمز ایجاز شگفت انگیز آیه قرآن است که می فرماید: در آن قدرتی افزون ( نیرویی شدید ) و منافعی برای مردمان قرار دادیم، قدرت آهن، جلوه ها و جنبه های گوناگونی دارد.

آهن در ساختار منازل، سدهای بزرگ، وسایل متعدد مورد استفاده بشر، سلاح های جنگی و بسیاری از ابزارهای مهم حیات بشری کاربرد دارد. لذا مصداق نیرویی شدید و توانمندی عظیم الهی است، جالب آنکه بدانید آهن در بدن نیز قوت بخش است. همچنانکه خواهیم گفت،آهن مقوی معده، مقوی نیروی جنسی و تقویت کننده طحال، روده ها و بخش های مهمی از بدن ماست، پس واژه «بأس شدید» یا نیروی شدید بسیار با حکمت بیان شده است و هر دو جنبه یعنی کاربرد آهن در ساختمانها و ابزار خشن و در اعضاء لطیف وجود آدمی از جمله خون، حکمت و ظرافت خلقت الهی را به آدمی گوشزد می کند.
وجود آهن در ساختمان هموگلوبین در گلبول های قرمز خون، اوج این لطافت و ظرافت است در برابر خشونت جنگ افزارهای آهنین و جالب آنکه اگر در مقابل هم قرار گیرد خون بر شمشیر پیروز خواهد شد که رسم همیشه تاریخ و تقدیر مبتنی بر حکمت الهی است.
اگر بخواهیم ابتداً تصویری کلی از کاربرد آهن در طب سنتی ایران ارائه نماییم، لازم است بیماری هایی را که برای درمان آنها از آب آهن تاب(تافته) استفاده می کنیم، نام ببریم که شامل موارد ذیل است:
1)    ضعف طحال یا بزرگی آن (هردو مورد می تواند ناشی از بیماری های متفاوت باشد)
2)    ضعف معده (به علت شلی یا نقصان هضم)
3)    ضعف کبد
4)    جراحات یا زخم های سیستم گوارشی از دهان تا مقعد
5)    بواسیر یا جراحات احشائی به طور کلی جرحات داخلی
6)    دردهای ناحیه مقعد و کف لگن
7)    عفونت روده و اسهال ها و بخصوص  اسهال های مزمن
8)    عفونت هاری ناشی از سگ هار به خصوص در مرحله ترس از آب (هیدروفوبی)
9)    زردی رخسار و رنگ پریدگی ( ناشی از کم خونی فقر آهن در اکثر موارد)
10)    اختلال گوارشی پس از پرخوری یا خوردن غذای نامناسب با تهوع، استفراغ و اسهال
11)    آب آوردن شکم یا آسیب (استسقاء)
12)    سلس البول یا آمدن ادرار قطره قطره و بدون کنترل فرد بیمار (dribbling)
13)    در بیماری های قلبی و خفقان
14)    در تقویت کلیه ها
15)    تقویت نیروی جنسی
16)    تقویت اشتها
17)    مؤثر در اکثر امراض ناشی از سرد مزاجی (امراض بارده)
 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ یک شنبه 5 خرداد 1392برچسب:آشنایی با آب آهن و خواص طبی آن, ] [ 9:38 ] [ لقمان محمدیان ]

1391

رویکرد تازه به طب سنتی در ایرانقائم‌مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از تصویب بخش دیگری از سند طب سنتی در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

دکتر منصور کبگانیان گفت:با توجه به توانایی‌های چشمگیر کشور و تعدد اقلیم‌ها در ایران که موجب تنوع در گیاهان دارویی ما شده است و با توجه به تأکیدات مسئولان در این زمینه، ساختارها و شکل ستاد مربوطه مورد بحث قرار گرفت.زمانی به اهمیت طب سنتی و گیاهان دارویی پی خواهیم برد که با ابعاد طب سنتی بیشتر آشنا شویم؛ به همین منظور گفت‌وگویی با دکتر مهدی فهیمی، رئیس یک مؤسسه طب سنتی انجام داده‌ایم که در پی می‌آید.

دکتر فهیمی به اقداماتی که به‌منظور رسمیت بخشیدن به طب سنتی در کشور در حال اجراست اشاره کرد و گفت: تصویب سند طب سنتی و نقشه علمی جامع کشور امر مبارکی خواهد بود. طب سنتی را باید به مثابه کبوتری بدانیم که دارای دوبال است و در یک بال آن گیاهان دارویی قرار گرفته و در بال دیگر مکتب طب سنتی و باعث به‌پروازدرآمدن این کبوتر می‌شود. دراین پرواز هیچ اتفاقی به جز ارتقای زندگی مردم وبیمارنشدن نمی‌افتد.

بر این باور هستیم که این نقشه جامع علمی می‌تواند کشور را به سمت و سویی ببرد که وزارت سلامت بزرگ و یک وزارت درمان کوچک در کشور ما تشکیل شود. اکنون ما یک وزارت درمان بزرگ داریم اما حتی بخش کوچکی به نام سلامت نداریم؛ یعنی اینکه در کشور ما پیشگیری چندان نقشی ندارد و نقش درمان بسیار پررنگ‌تر است؛ به همین دلیل است که مردم ما اغلب مریض می‌شوند چرا که کسی با نگرش سلامت به بخش بهداشت نگاه نمی‌کند. طب سنتی دارای نگرشی پیشگیرانه است و می‌تواند بدخیم‌ترین بیماری‌های بشری در ابعاد جسمی و روحی را درمان کند.

او افزود: کلان مکتب طب سنتی اجزای زیادی داشت، منشا اصلی‌ترین این اجزا به مزاج‌شناسی بازمی‌گردد. این علم خود به یک دانشگاه جداگانه نیاز دارد، این به آن معناست که ما بتوانیم در عالم هستی برای هر موجودی یک شناسنامه صادر کنیم.
دکتر فهیمی در ادامه به دلایل مهجوریت طب سنتی طی قرن‌های اخیر اشاره کرد و گفت: ما ایرانی‌ها از قدیم دارای علم مزاج شناسی بوده‌ایم، یعنی برای اجزای عالم وجود تعریف داشته‌ایم.

حدود 150سال قبل اوضاع تغییر کرد و هجمه بزرگ علمی از سمت اروپا به ایران شکل گرفت. در آن زمان تلاش‌های امیرکبیر در تأسیس یک دارالفنون مستقل به بار ننشست و پس از مرگ وی بسیاری از دانشجویان ایرانی برای تحصیل عازم کشورهای خارجی نظیر فرانسه شدند. در کشورهای اروپایی به دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته پزشکی گفتند زمانی که شما به ایران بازگشتید باید مانع از فعالیت افراد در زمینه طب سنتی شوید و تنها درصورتی مجاز به طبابت خواهید بود که از کانال دانشگاه‌های ما رد شوید.

به این سبک و سیاق از فعالیت طب سنتی و استفاده مردم از گیاهان سنتی برای درمان در کشور ممانعت به عمل آوردند. به این ترتیب زمینه مهجوریت این علم را پدید آورده و دیدگاه پزشکان ایرانی را نسبت به طب سنتی منفی کردند.او افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تأکید مسئولان بر این بود که کشور در زمینه‌های مختلف باید روی پای خود بایستد و مستقل شود. یکی از این زمینه‌ها نیز طب سنتی بود، بنابراین توجه‌ها به سمت طب سنتی که مدت‌ها قبل به‌دلیل بی‌توجهی‌ها مهجور مانده بود جلب شد.

البته وزارت بهداشت به‌دلیل آنکه متولی اجرای شیوه طب مدرن در کشور بود در این زمان پیگیر طب سنتی نبود و یکسری آدم‌های عادی رسیدگی به وضعیت طب سنتی در کشور را به‌عهده گرفتند. این افراد متبحر نبودند اما دوستدار شیوه درمان با طب سنتی بودند. به‌دلیل متخصص نبودن این افراد وزارت بهداشت عملا نظارت بر امور مربوط به طب سنتی را به‌عهده گرفت.

به‌دلیل بالابودن حجم مردمی که از طب سنتی برای درمان استفاده می‌کردند، به‌تدریج و با برنامه‌ریزی و طراحی دانشکده طب سنتی تأسیس شد اما این حرکت، اقدام کاملی نیست به‌دلیل آنکه طب سنتی از بخش‌های مزاج‌شناسی و گیاهان دارویی تشکیل شده که هر کدام حوزه‌های بسیار وسیعی را در برمی‌گیرد؛ مثلا ماساژدرمانی در حمام که خصوصیت طب سنتی داشت، از بین رفته است. لذا نیازمند رویکرد تازه به طب سنتی در کشور هستیم.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 5 خرداد 1392برچسب: رویکرد تازه به طب سنتی در ایران, ] [ 9:34 ] [ لقمان محمدیان ]


چکیده
طب آیورودا یکی از شاخه های طب مکمل و یک طب کلیت گراست  که هدف آن حفظ تعادل کلیت وجود انسان است . آیورودا عقیده دارد اساس تندرستی ،حفظ تعادل وجود  انسان است و بیماری نتیجه عدم توازن در اندام های مختلف است . برهمین اساس تمرکز اصلی  در این طب بر برقراری توازن  و کمک به بیماران برای در پیش گرفتن یک زندگی سالم است که برای حفظ این تعادل باید از رژیم های غذایی خاص، گیاهان دارویی ،مدیتیشن ،یوگا ،تمرینات تنفسی(پرانایاما) ، و ... به طور روزانه استفاده  شود . معالجات این طب شامل رژیم های غذایی ،ماساژبا روغن های گیاهی ،حجامت و استفاده از ملین ها و شیرودها (ریختن روغن های خاص روی پیشانی  بیمار به مدت 30 دقیقه )  و روشهای غیردارویی مثل  ذکر ،مراقبه فکری و تنفس یوگایی است. این طب در همه رشته های پزشکی فعالیت می کند  مانند  بیماریهای داخلی ،زنان ، کودکان ، جراحی ، روا نشناسی ،اختلالات جنسی و ...  .
آیورودا ساختار واحد  جسمی و ذهنی هر انسان را دوشا یا سرشت می نامد که در تمام عمر ثابت  می ماند و برای پیشگیری و درمان باید این دوشاها شناخته شوند . دوشاها عبارتنداز: واتا ، پیتا و کافا.


مقدمه
طب آیورودا ،یکی از شاخه های متداول طب مکمل در شرق  و مجموعه ای از آگاهی ها ست که دانشمندان و سالکان هندی طی هزاران سال ،به تدریج و بیشتر از طریق مراقبه فکری و درون نگری کسب  و کشف کردند . واژه سانسکریت  (آیو)   به معنی زندگی و  (ودا )  به معنی دانش است و آیورودا به معنی دانش یا علم زندگی است . طب آیورودا نوعی طب کلیت گراست و پیروان این روش در یک اصل هم عقیده هستند :اساس موجودیت انسان نوعی انرژی کیهانی  هوشمند است که به آن آگاهی کیهانی نیز می توان گفت . این انرژی به اشکال نر و ماده وجود دارد.
آیورودا نوعی نظام زندگی است که به علت توجهی است که بر انرژی های بالقوه و ناپیدای بدن انسان دارد.
طب آیورودا در همه رشته های پزشکی فعالیت می کند و عقیده دارد  حفظ تعادل طبیعی بدن ،اساس تندرستی  است و بیماری نتیجه ی طبیعی عدم توازن در اندام های مختلف است . زندگی در سلامت و تعادل ،کلید عمر طولانی و عاری از بیماری است . رژیم غذایی نامناسب ،احساسات منفی و استرس از عمده ترین عوامل ایجاد عدم توازن به شمار می روند . این موارد منجر به تولید سمومی در بدن می شوند که تنها راه چاره آن تغییر در شیوه زندگی  است .



تاریخچه
هند سرزمینی است با تنوع عقاید و مکاتب .این موضوع در زمینه علم پزشکی هم  مصداق دارد .ارائه روشهای متفاوت جهت درمان بیماریها که هر کدام سابقه ای چندین هزار ساله دارد از ویژگی های طب سنتی هند است . نخستین متون علمی  طب آیورودا به قرن پنجم قبل از میلاد باز می گردد . قبل از آن هم  عمده ترین  دست نوشته های مرتبط  با درمان بیماریها بر تعالیم علمی آیورودا متکی است که قدمت آنها را حدود 4000 سال تخمین می زنند .  اگر چه این روش درمانی در هندوستان اغلب مورد توجه افراد فقیری است که قادر به پرداخت هزینه های داروهای رایج نیستند اما  در کشورهای غربی و خصوصا ایالات متحده به قشر مرفه جامعه اختصاص  دارد .


اهداف طب
هدف این طب  تطبیق انرژی های درونی  بدن انسان با تغییرات انرژی های محیطی و حفظ تعادل  وجود انسان  است . این طب بر پیشگیری از بیماریها و تقویت سیستم ایمنی بدن تاکید دارد . تعالیم آیورودا  به ما می آموزد که سلامتی روند طبیعی زندگی است و برای حفظ آن باید از رژیم های غذایی خاص ،گیاهان دارویی ، مدیتیشن ، یوگا ، تمرینات تنفسی (پرانایاما) و... به طور مداوم و روزمره استفاده کرد .چنانچه این کارها به طور منظم انجام شود  سیستم ایمنی تقویت می گردد وبدن به تنهایی قادر به مقابله با عوامل بیماریزا می شود .
آیورودا معتقد است طبیعت تمام احتیاجات مورد نیاز  برای حفظ سلامتی  را در اختیار انسان گذاشته است ؛ هنگامی که انسان عاقلانه  تصمیم می گیرد  ،طبیعت پاداش او را به شکل سلامتی و خوشبختی می دهد ودر غیر اینصورت ،زندگی بدون توازن  منجر به بیماری می شود . 
مطالعات گوناگون اثرات مفید آیورودا را در درمان بیماریها به اثبات رسانیده اند .تاثیر داروهای آیورودا نسبت به داروهای رایج پزشکی سریعتر است و به این دلیل که آیورودا سعی در برقراری تعادل درازمدت دارد مانع از عود بیماری نیز میشود . البته باید توجه داشت که داروهای این طب حتما تحت نظر پزشک متخصص مصرف شود وهرگز نباید خودسرانه نسبت به شروع و قطع درمان اقدام نمود .
بسیاری از رشته های طب مکمل از جمله هومیوپاتی ،گیاه درمانی ، آوا درمانی ،آب درمانی و... به نوعی از طب آیورودا بهره گرفته اند ،از بستر آن برخاسته اند یا به آن پیوسته بوده اند   بسیاری  از مردم از طریق یوگا با آیورودا آشنا می شوند  و به همین علت آنرا خواهر یوگا می نامند ؛در واقع یوگا دروازه ورود به عالم آیورودا است .
در این طب بررسی بیمار شامل؛ تاریخچه زندگی ، کاوش ذهن و احساسات ،معاینه کامل بدنی بررسی وضعیت اقتصادی ـاجتماعی ،بررسی اختر بینی برای تعیین نوع انسانی و احتمال آسیب پذیری او  و آزمایشات خون ،ادرار ،عرق ،آب دهان ،خلط سینه و صدای بیمار است .طبیب آیورودایی معمولا قبل از انجام معالجات اصلی یک یا چند مورد از کارهای زیر را برای بیمار انجام می دهد؛روزه گیری (پرهیز از خوردن برای مدتی معین، یا پرهیز از خوردن بعضی غذاها برای مدتی یا برای همیشه)،حمام سرد یا گرم ،روغن های احیا کننده پوست ،رژیم غذایی پاک کننده خون ،خون گیری ،مسهل قوی و...  .سپس داروهای گیاهی به بیمار داده می شود تا دوباره بدن او متعادل و هماهنگ گردد .


شاخه های طب آیورودا
-    بیماریهای جسمی ناشی از اختلال عملکردی جسم
-    تمامی اعضای جسم که بالای شانه ها قرار می گیرد
-    کسالت های جسمی ناشی از مواد خارجی مانند تیغ ،علف،سنگ و ناخن
-    بیماریهایی که ناشی از نیش مار ،عنکبوت و دیگر سم های ناشی از منابع حیوانی یا گیاهی است
-    بیماریهای روانی  و عفونی  .این شاخه همچنین به قربانی ها و مراسم لازم برای دفع ارواح پلید می پردازد .
-    بیماریهای کودکان ، روشهای تطهیر شیر مادرو بیماریهای ناشی از اجرام فلکی
-    بهبود بخشیدن به کیفیت بافتهای جسم ودرنتیجه بالا بردن مقاومت ،بالا بردن قدرت جسمی و فکری،به تاخیر انداختن فرایند پیری و حفظ تندرستی و جوانی جسم
-    افزایش کیفیت و مقدار مایعات منی و یاخته های ماده و نیز روشهای افزایش میل و نشاط و باروری جنسی ،درمان ناباروری و اختلالات جنسی دیگر .

درمان
معالجات آن شامل رژیم های غذایی ، ماساژ با روغن های کیاهی ،حجامت و استفاده از ملین ها و شیرودها (ریختن روغن های خاصی روی پیشانی بیمار به مدت حدود 30دقیقه) است. این درمانها حدود 10- 3 روز ادامه می یابد تا دوباره شاهد برقراری توازن در عملکرد اعضای مختلف بدن باشیم ،همچنین از درمانهای غیر دارویی مثل ذکر ،مراقبه فکری (برای بیماریهای روانی ) ،تنفس یوگایی و دیگر روشهای سنتی  نیز استفاده می شود.


عناصر سازنده جهان و سرشت انسان
مطابق فلسفه آیورودا همه چیز در جهان از 5 عنصر اساسی تشکیل شده است :آب، آتش ،هوا ،زمین وفضا که به  پنچامهابوتا  شهرت دارند .هر کدام از این عناصر که در ساختار مخلوقات  غالبتر باشند ،آن را به عنوان جز اصلی تشکیل دهنده آن موجود می شناسیم . این عناصر به صورت زوج با هم ترکیب می شوند و سه خصلت عمده به نام  دوشا  یا  سرشت را ایجاد می کنند  که در بدن هر شخص یکی از این سرشتها  غالب شناخته می شود  و برای پیشگیری و درمان بیماری ابتدا بایداین خصلت ها شناخته  و معین شوند.سرشتها ها در واقع همان مشخصات فیزیکی ،فکری و احساسی هر انسان هستند که در وجود همگان دیده می شوند.ساختار جسمی و ذهنی انسان در هنگام انعقاد نطفه در اثر ترکیب  سه دوشا که خود را در سلولهای جنسی متجلی می سازد، تعیین می شود. این ساختار پایه برای هر فرد در تمام عمرش ثابت می ماند . این سه دوشا  را به نامهای واتا ،پیتا  و کافا تقسیم بندی می کنند  که هر یک از این سه گروه احتیاجات غذایی خاصی دارند و نیازمند برنامه  و شیوه زندگی متفاوتی هستند ؛
-    سرشت واتا : لاغر اندام ،پوست خشک و چروک ،اغلب ضعف قدرت تصمیم گیری دارند  اما خلاقیت فکری و توانایی ذهنی بالایی دارند  و در حرکات و گفتار بسیار سریع هستند ، عصبانیت ، اضطراب ، بی خوابی ، و مستعد ذات الریه و یبوست هستند .
-    سرشت پیتا : بدن گرم ،اندام متناسب ،پوست چرب ،اشتهای زیاد ، سریعا به وقایع پیرامون خود واکنش نشان می دهند و مستعدابتلا به تب و بیماریهای التهابی  هستند .
-    سرشت کافا : در نقطه مقابل واتا قرار دارند : خونسرد ، بخشنده ، خوش برخورد ،بی علاقه  به ورزش و تحرک و اغلب دچار اضافه وزن هستند ، غذاهای پرچرب و پرنمک می خورند  و مستعد ابتلا به سرماخوردگی و عفونت سینوس هستند.
دوشاها توارثی هستند و از طریق ژن منتقل می شوند . بعضی افراد سه دوشایی هستند ؛ چون در این نوع تیپ هر سه دوشا تاثیر گذار هستند فرد از بیشترین شانس حفظ تعادل برخوردار است و البته یک امتیاز منفی هم دارند و آن این است که در صورت عدم تعادل  باید هر سه دوشا را به خط در آورند . احتمال این نوع دوشا در نوزادان بیشتر است و به مرور زمان یک یا دو تا  از دوشاها بر بقیه غالب می شوند و قدرت را به دست می گیرند .


سلامت روانی
در تعاریف آیورودا سلامتی روانی به شکل حالتی از سلامتی عقلی ،ذهنی و روانی تعریف می شود و سطوح تکاملی روانی طی مراحل مختلف زندگی شکل می گیرند ؛تکامل حسی در طول دوره کودکی ، تکامل روانی و عقلی طی مرحله جوانی و آگاهی روحانی در طول دوره سالخوردگی  به دست می آیند .بیماریهای شایع روانی به این شکل دسته بندی می شوند :اختلالات روانی  ، تشنجی ،هیجانی ،افسردگی ،اعتیاد به الکل و مواد مخدر ، تداخل کامل جهان و محیط اطراف،از بین رفتن حواس و اغما.



نتیجه گیری
تفاوت آیورودا واندیشه غربی در آن است که اندیشه غرب  به قضاوت بیرونی اعتقاد دارد و اندیشه شرق به قضاوت درونی . بر پایه برداشت غرب ،آنچه در اکثریت افراد مشترک است معیار سلامت در نظر گرفته می شود اما آیورودا معتقد است که حالت عادی هر شخص باید به صورت جداگانه بررسی شود . در شرق راه حل درک ،تنها پذیرش و مشاهده و تجربه است ودر غرب اعتقاد بر پرسیدن و تحلیل و نتیجه گیری منطقی است.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 4 خرداد 1392برچسب:طب آیورودا و شیوه های درمانی آن , ] [ 23:59 ] [ لقمان محمدیان ]

بازتاب‌شناسی؛ یک روش تشخیصی

بازتاب‌شناسی یا رفلکسولوژی یکی از شاخه‌های طب مکمل و پزشکی کل‌نگر است. پزشکی کل‌نگر یعنی آن‌که فقط به بیماری فرد توجه ندارد بلکه جدا از بیماری به صورت خاصی بیمار و تمام ارگان‌ها و اعمال حیاتی‌اش را مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار داده و هدفش بازگرداندن تعادل و توازن و تقویت قدرت شفابخشی بیمار است.

 

بازتاب شناسی یا رفلکسولوژی یک روش تشخیصی و درمانی است که برپایه بررسی و مطالعه نقاط خاص کف دست و پا و تحریک این نقاط با فشار یا گرما استوار است.

این روش دارای چند هزار سال قدمت است و منشاء آن را شرق دور و چین می دانند. البته شواهدی بر استفاده مصری های باستان از آن نیز یافت شده است. البته این علم در چند دهه گذشته در اروپا و آمریکا مورد توجه قرار گرفته و توسعه زیادی پیداکرده و به عنوان یک روش درمانی مکمل ارزیابی شده است.

انرژی حیاتی بدن که به آن «چی» (chi) گفته می شود در کانال هایی که به صورت نصف النهاری از سراسر طول بدن می گذرد و در طب سوزنی به آن «مریدین» گفته می شود، جریان دارد.

این مسیرها به دست و پا ختم می شود. علم بازتاب شناسی معتقد است نقاط خاصی در کف دست و پای هر فرد وجود دارد که بازتاب و نماینده اندام ها و ارگان های مختلف بدن فرد از جمله قلب، مغز و کبد است.

هرگونه تغییر رنگ، وضع ظاهری، حرارت، تغییر وضع پوست و دیگر تغییرات در این نقاط می تواند بازتابی از یک مشکل یا بیماری در ارگان مربوط باشد.

درمان هم شامل تحریک این نقاط به وسیله فشار یا گرماست. این علم معتقد است این روش درمانی می تواند باعث بازگرداندن توازن و تعادل و در نهایت تقویت قدرت شفابخشی بدن شود و به بهبود بیماری های فرد کمک کند.

همچنین این روش کمکی درمانی، می تواند گردش خون و انرژی را بهبود بخشد و آزاد شدن اندورفین ها (یکی از هورمون های ایجاد شادابی و نشاط در بدن) از پایانه های عصبی را باعث شود.

برای انجام این درمان ابتدا کف دست و پا تمیز می شود و سپس درمانگر با بررسی دقیق کف دست و پا به دنبال هرگونه تغییر یا ضایعه می گردد که می تواند به تشخیص کمک کند سپس بر اساس شرایط بیمار، نقاط خاصی را انتخاب کرده و به وسیله دست یا ابزار مخصوصی فشار می دهد.

هر جلسه درمانی حدود نیم ساعت بوده و این روش لازم است چند بار تکرار شود تا به نتیجه درمانی مورد نظر دست پیدا کرد.

باید توجه داشت این روش با ماساژ کف دست و پا کاملا متفاوت است. این درمان فاقد عارضه جانبی است، اما درصورت وجود هرگونه جراحت و عفونت کف دست و پا باید از انجام این روش اجتناب کرد.

می توان این روش را به عنوان یک روش مکمل تشخیصی و درمانی برای بیماری های صعب العلاج و دردهای مزمن مورد توجه قرار داد.

دکتر امیرهومن کاظمی - متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی



موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 4 خرداد 1392برچسب:بازتاب‌شناسی؛ یک روش تشخیصی, ] [ 23:50 ] [ لقمان محمدیان ]

اگر چه

امروزه محصولات مختلف بهداشتی و آرایشی با منشأ گیاهی در جهان تولید می‌شود اما هنوز هستند افرادی که ترجیح می‌دهند از لوسیون‌ها و داروهای گیاهی که بدون دخالت دستگاه‌های صنعتی تولید شده‌اند برای حفظ و سلامت پوست و موی خود بهره ببرند.

 

گیاه پیشگیری از جوش صورت

     
     
   

به گزارش اروم نیوز، پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند. اگرچه امروزه محصولات مختلف بهداشتی و آرایشی با منشأ گیاهی در جهان تولید می‌شود اما هنوز هستند افرادی که ترجیح می‌دهند از لوسیون‌ها و داروهای گیاهی که بدون دخالت دستگاه‌های صنعتی تولید شده‌اند برای حفظ و سلامت پوست و موی خود بهره ببرند.

بستن منافذ پوست با بخار رازیانه
استفاده از بخور رازیانه یکی از کاربردی‌ترین روش‌ها برای بستن منافذ پوست است. اگرچه استفاده از بخورها به طور کلی منجر به گشودگی منافذ پوست می‌شود اما این بخور به صورت استثنا در انقباض منافذ پوستی بسیار موثر است و پس از استفاده از این بخور نیازی به استفاده از مواد قابض کننده سطح پوست وجود ندارد. برای استفاده از این بخور کافی است ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری برگ رازیانه خشک شده را درون ۲ لیوان آب جوش ریخته و اجازه دهید به آرامی بجوشد سپس از بخار این آب برای بخور دادن صورت خود استفاده کنید. استفاده از این بخور دوبار در هفته به بسته شدن منافذ پوست که موجب از بین رفتن آراستگی پوست صورت می‌شود، کمک می‌کند.
درمان عالی جوش‌های سرسیاه
یکی از روش‌هایی که در برطرف کردن جوش‌های سرسیاه صورت بسیار قوی عمل می‌کند، استفاده از بخور گیاهی گل بابونه است. برای تهیه این بخور تنها کافی است ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری گیاه خشک شده گل بابونه را درون ۲لیوان آب جوش ریخته و آن را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید سپس صورت خود را روی این بخار بگیرید. فقط مراقب باشید فاصله ایمن را حفظ کنید تا بخار به پوست صورت‌تان آسیب نرساند. بهترین حالت آن است که صورت‌تان را به مدت ۱۰ دقیقه با کمک بخور گل بابونه، بخور دهید و پس از آن صورت‌تان را بشویید. درمانگران طب سنتی معتقدند استفاده از گل‌های خیس خورده بابونه روی پوست به پاکسازی کمک می‌کند.
چگونه پوستمان را جوان کنیم؟
درمانگران طب گیاهی برای داشتن پوستی شاداب و جوان استفاده از بخورهای گیاهی را دو تا سه بار در هفته به بیمارانشان توصیه می‌کنند. بخور گیاهان دارویی از قبیل آویشن، اسطوخودوس، رازیانه، رزماری، نعناع کوهی، بومادران و گزنه از جمله بهترین راه‌حل‌ها برای افزایش نشاط، شادابی و جوانسازی پوست به ویژه در خانم‌هاست. بهره‌گیری از این بخورهای گیاهی علاوه بر پاکسازی پوست و آبرسانی مناسب به آن، موجب دریافت مواد غذایی توسط سلول های پوستی در بهترین شکل ممکن می‌شود.
گیاه پیشگیری از جوش صورت
گیاه شاه‌تره به دلیل خواص بی‌نظیری که در پاکسازی پوست و پیشگیری از بروز جوش صورت دارد همواره توسط درمانگران طب سنتی به صورت خوراکی یا موضعی برای درمان جوش‌ها یا پیشگیری از بروز آنها در بدن توصیه می‌شده است. بسیاری از درمانگران نوشیدن عرق شاه‌تره یا جوشانده آن را بهترین داروی ضدجوش می‌دانند. اما بخور این گیاه دارویی نیز تاثیر زیادی در کاهش میزان جوش صورت و درمان آن دارد. بخور این گیاه علاوه بر خاصیت ضد جوش به داشتن پوستی شفاف و با طراوت نیز کمک می‌کند.

منبع:قدس انلاین


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 4 خرداد 1392برچسب:گیاه پیشگیری از جوش صورت , ] [ 23:48 ] [ لقمان محمدیان ]
مصرف طبی زرشک به دوره مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند.امروزه، گفته میشود این گیاه درد مفصلی ، روماتیسم و تورم ناگهانی پسوریازیسرا تسکین می بخشد.
 

انواع عفونتهایی که زرشک می تواند در درمان آنها مؤثر واقع شود عبارت است از: ▪ عفونت گلو ، ▪ مجاری ادراری ، ▪ مجاری معده ای- روده ای ، ▪ ریه ها ، ▪ عفونتهای مخمری و اسهال.

سبوس ریشه و ساقه این گیاه خاصیت درمانی دارد. ریشه وساقه این گیاه زردرنگ است و اروپاییها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند.

اما ترکیبات موجود در سبوس این گیاه زرشک را به عنوان یک گیاه درمانی مطرح کرده است.

سبوس و پوسته این گیاه حاوی الکالوئید هست، که به عقیده برخی از افراد آنتی بیوتیک است و به عقیده متخصصان طب گیاهی سبب تحریک خاصیت ضد عفونی غشای مخاطی بدن میشود.

به منظور پی بردن به این ادعا، اگر قطره ای زرشک را روی زبان خود بگذارید، دهان شما آبکی خواهد شد.

این بدان معنا نیست که زرشک طعم خوبی دارد، بلکه این گیاه تقریباً تلخ است بلکه به گفته کارشناسان طب گیاهی، وقتی دهان شما آبکی میشود سبب میشود که بتوانید با عفونت مبارزه کنید.

این گیاه در اثر تحریک بخشهایی از سیستم ایمنی بدن این اثر را بر جای می گذارد.

▪ معرفی گیاه : زرشک گلی است که طول آن به ۳متر می رسد، و دارای شاخه های خاکستری است.

برگهای آن دارای دندانه های سونی است. بین ماههای فروردین و خرداد غنچه ها و گلهای زرد روشن از آن جوانه می زنند.

این غنچه ها و گلها در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می گیرند که به صورت بوته های خمیده رشد می کنند. می توانید از زرشک رسیده برای تهیه مربا استفاده کنید، یا آنرا همانند "قرقاط" مصرف کنید.

زرشک کمی ترشتر است ولی به اندازه قرقاط تلخ نیست.

▪ ترکیبات گیاه : سبوس و ریشة زرشک حاوی انواع بسیاری از مواد شیمیایی به نام "آلکالوئید ایزوکینولین" است. دانشمندان و محققان این ترکیبات را در طول سالیان متمادی مورد تحقیق و بررسی قرار داده اند، و پی بردند که آنها در واقع خواص آنتی بیوتیکی دارند.

برخی از آنها باعث پایین آوردن تب ، کاهش تورم و فشار خون شده و به تنظیم ضربان قلب و انقباض عضلات قلب کمک می کنند.

▪ اشکال موجود : زرشک در شکل چای، کپسول، عصاره ها، مایع یا تنتورها و یا پماد موضعی عرضه میشود. عصاره های حاصل از این ماده به صورت دارویی حاوی ۸ تا ۱۲ درصد محتوای الکالوئید ایزوکینولین استاندارد شده است.

▪ نحوه مصرف : اگر به علت عفونتهای مکرر غالباً آنتی بیوتیک زیاد مصرف کرده اید، پزشک شما به عوض داروهای تجویزی، ممکن است داروهای گیاهی را نیز مدنظر قرار دهد. دلایل متعددی برای این ادعا وجود دارد.

زرشک می تواند احساس سرحال بودن به شما دهد و شما را از سایر معالجات نجات دهد.

همچنین، میزان مقاومت به آنتی بیوتیکها رو به افزایش است. به منظور رهایی از این وضعیت. بسیاری از معالجین به سایر راههای درمان بیماریها روی می آورند.

بنا به دلایل مشابه. پماد زرشک را نیز می توان برای درمان ورم مفاصل یا پسوریازیس تجویز کرد، چون داروهایی که به طور مرتب برای درمان این حالات مصرف میشوند ممکن است تعادل بدن شما را مختل سازند.

غالباً عوارض جانبی ناشی از معالجات درمانی قوی سبب تحریک واکنشهایی در بدن میشوند که به مثابه یک بیماری کاملاً جدید می تواند جلوه کند.

صرف نظر از هرگونه دلیل ، وقتی پزشک شما بداند که قطع مصرف دارو هیچگونه خطری برای سلامتی شما ندارد، می تواند در عوض ، مصرف زرشک را تجویز کند.

زرشک همچنین می تواند به عنوان یک روش پیشگیرانه توصیه شود. هرگز نباید بیش از پنج تا هفت روز زرشک مصرف کرد.

اگر معده شما حساس است، مصرف این ماده به مدت سه تا پنج روز احتمالاً کافی است. برای درمان گلودرد ، عفونتهای مثانه ، اسهال ، برونشیت یا عفونتهای مخمری از اشکال قابل مصرف زرشک حالت مورد نظر را بر گزینید :

▪ چای: ۲ تا ۴ گرم ریشه خشک زرشک خیس خورده، روزانه ۳ بار.

▪ تنتور: (محلول ۵.۱ ساخته شده از گیاه و الکل یا گل، الکل و آب) به میزان ۳ تا ۶ میلی لیتر (۲.۱ یا ۱ و ۲.۱قاشق چایخوری، روزانه سه بار) ▪ عصاره های خشک: ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلی گرم، روزانه سه بار.

▪ برای درمان آرتریت، پسوریازیس، ناراحتیهای پوستی: ۱۰ درصد عصاره زرشک را روزانه سه بار روی پوست بدن بمالید.

باید توجه داشت که پاره ای از عفونتها در صورت مصرف نکردن آنتی بیوتیک ممکن است خطرناک باشند.

هرگز در این فکر نباشید که در صورتی که بدن شما به آنتی بیوتیک قویتر نیاز دارد به جای آن از گیاهانی مانند زرشک استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که دستورالعملهای درمانگر خود را رعایت می کنید.

▪ نکات احتیاطی : اگر زرشک به صورت صحیح استفاده شود ماده دارویی بی خطری است، اما در صورت باردار بودن از مصرف آن اجتناب ورزید.

▪ تداخل های احتمالی : میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود ، و جذب ویتامین B کافی در بدن را مشکل کند.

 


منبع :پارسی طب


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 4 خرداد 1392برچسب:این گیاه درمانی برای انواع عفونت هاست! , ] [ 23:46 ] [ لقمان محمدیان ]


 

شیر  و  کلیه مشتقات شیر ، سیب زمینی ،برنج ،، پسته ، خرما ، موز ، عسل های متداول در بازارریحان بنفش ، سرخکردنی ، چربی ، آب یخ ، نوشابه ، بستنی،چیپس ، پفک ، سوسیس و کالباس ، انواع ساندویچ و پیتزا ، کباب ، لوبیا ، خمیر دندان ، شیرینی جات قنادی ، گوشت گوساله و گاو ، انواع کمپوت و کنسرو و مواد بسته بندی ، اسپری های حشره کش ، خشبو کننده های شیمیائی ، روغن نباتی (جامد و مایع ) ، شامپو و صابون های عطری ، دل ، جگر و قلوه ، آبمیوه های بسته بندی،برنج،فلفل ، سیگار ، قلیان، پیپ و انواع دخانیات.

توجه داشته باشید از مصرف ممنوعات ذکر شده بطور کلی در همه سرطان ها باید پرهیز شود ، در برخی از سرطان ها مثلا تومور مغزی حتی به اندازه ناچیز ناپرهیزی عواقب جبران ناپذیری در طول درمان به جای میگذارد و در برخی دیگر حساسیت به این اندازه نیست و ممکن است حتی برخی از پرهیزات در طی زمان درمان برای بیمار مصرفش بلامانع باشد که در هر صورت تشخیص پزشک متخصص طب ایرانی ملاک است و تاکید می شود که بیمار نباید در مورد رژیم غذایی نظر داده و حتی به مقدار ناچیز ناپرهیزی کند . مثلا مصرف لبنیات در طی درمان با توجه به بهبودی حاصل شده آزاد می شود.



موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 4 خرداد 1392برچسب:چیزهایی که برای مبتلایان به سرطان اکیدا ممنوع است, ] [ 23:38 ] [ لقمان محمدیان ]


 

دکترین طب ایرانی ، روش برخورد با سرطان ها :

 

 

1.هرکس اثری از سرطان در بدنش به هر وسیله ای مشخص شد ، سراسر جسم او مبتلا به سرطان و یا مستعد پذیرش سرطان است.

 

 

2. لازم است به محض شروع درمان سرطان تمام بدن بیمار رانسبت به سرطان بیمه کنیم تا اگر تعدادی از سلول های سرطانی موفق به فرار شده و به نقطه دیگری از بدن کوچ کنند نتوانند به زندگی ادامه دهند و به دلیل نامساعد بودن زمینه برای زیست و حمله نیرو های دفاعی از بین بروند.

 

 

3. لزوما نباید به بهانه شناسایی نوع سرطان هیچ گونه آزمایشی که موجب تحریک سلول های سرطانی شود انجام گردد. اگر تحریک شوند نباید زمانی این تحریک صورت پذیرد که بخش های دیگر جسم مساعد برای پذیرش متاستاز باشند.

 

 

4.سلول های سرطانی می توانند روش درمان را شناسایی و تاکتیک های آن را خنثی نمایند. پس هوشمندند.

 

 

5.هنگامی که درمان های طبیعی با موفقیت روبرو شد لازم است تا آخرین سلول سرطانی از بدن پاک شود و درمان تا آخرین مرحله ادامه داشته باشد.

 

 

6. درمان سرطان ها با داروهای غیر طبیعی و شیمیایی امکان پذیر نیست و نباید به بهانه تعداد معدودی که موقتا بهبود یافته اند تعداد کثیری از بیماران را به بحران کشاند.

 

 

7. سلول های سرطانی همانطور که اشاره شد به تعبیری هوشمندند. پس اگر دارو ها کارائی 100 درصد نداشته باشند و یا اگر دارو های گیاهی را با روش طب سنتی بدهیم ولی مدتی درمان به هر علتی قطع شود دارو ها توسط سلول های سرطانی شناسایی شده و تکرار مجدد آن بی اثر خواهد بود.

 

 

عوارض نمونه برداری

 

نمونه برداری بر  اساس قوانین طب پایه موجب تحریک سلول های سرطانی می گردد. موارد بسیاری از بیماران هستند که تنها به دلیل انجام این کار آن هم بیهوده جان باختند، نمونه برداری به نظر ما زیانبارتر از  عمل جراحی  است. چرا که در نمونه برداری ممکن است به اندازه  نوک سوزن از تومور برداشته شود ولی در جراحی  مقادیر  اعظم تومور برداشته می شود . در هر دو روش تومور تحریک می شود با این  تفاوت  که در جراحی زمان بیشتری طول می کشد  تا تومور زخم خورده رشد کند و انتقام گیری را شروع نماید ، ولی در نمونه برداری تومور تحریک شده اما بخش بزرگی از آن باقی مانده و با سرعت و قدرت تمام به میزبان حمله می کند. نظریه طب ایرانی همواره بر این بوده که سرطان ها را تحریک نکنید !!


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 4 خرداد 1392برچسب:دکترین طب ایرانی در درمان سرطان, ] [ 23:37 ] [ لقمان محمدیان ]
صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 22 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ در جهت آموزش و ترویج پزشکی اسلامی راه ندازی شده است
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 45
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 161
بازدید ماه : 129
بازدید کل : 108299
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


محکوم کردن توهین به پیامبر

تماس با ما
داستان روزانه