موسسه مجازی طب جامع اسلامی شفای قرآن
‏وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا‏ 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موسسه طب جامع اسلامی شفای قرآن و آدرس shefateb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فرستادن به ایمیل


یکی از راههای لاغر شدن و داروی آرامش بخش چائی سبز می باشد.این دم نوش بخاطر تلخ بودن،اکثراً به مزاج زیادی از مردم خوش نمیاد.

حالا در اینجا ترکیبی معرفی میکنم که مزه تلخی چائی سبز را گرفته و یه دم نوش بسیار خوشمزه ای می شود.و می توانید این دم نوش را با نبات میل کنید.

چائی سبز1

بابونه%5

نعنا1


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:نوشیدنی چائی سبز, ] [ 18:1 ] [ لقمان محمدیان ]

عامل تب فعالیت بالای بدن هنگام مبارزه بدن با عوامل بیماری زاست و گاهی نیز پاسخ دمایی دستگاه ایمنی بدن نسبت به عفونتهای داخلی تلقی میشود.و در واقع گرمای حاصل از تب مانع از رشد بسیاری از میکروبها می شود و یکی از راههای درمانهای قطعی تب و از مجربات نوشیدن عرق کاسنی است.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:درمان تب در طب سنتی, ] [ 18:1 ] [ لقمان محمدیان ]

یکی از بهترین طرق درمان بی خوابی استفاده از گلاب است به اینصورت که پنبه را آغشته به گلاب کرده و کنار بالشت گذاشته و بو می کنید.به محض بوئیدن به خواب عمیقی فرو می روید.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:درمان بی خوابی در طب سنتی, ] [ 17:59 ] [ لقمان محمدیان ]

فرستادن به ایمیل

اگر دنبال دم نوشی برای تقویت قلب می باشید ما دم نوش گل گاوزبان با سنبل الطیب را به شما معرفی میکنیم که بسیار مفید می باشد.که بصورت مساوی مخلوط نموده و مانند چائی دم نمائید.
اگر این دم نوش با نبات میل کنید بسیار خوشمزه می باشد.
پرهیزات:دوران حاملگی مصرف نشود.



موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:دم نوش تقویت قلب, ] [ 17:57 ] [ لقمان محمدیان ]

فرستادن به ایمیل

یکی از امراضی که بیشتر مردم ما درگیر آنند و با آن دست و پنجه نرم میکنند مسئله فشارخون است.
ما در اینجا ترکیبی را به شما معرفی می کنیم که مجرب و تأثیر گذار است و در پائین آوردن فشار خون تأثیر بسزایی دارد.
ترکیب:30حبه سیر با 6عدد لیموی ترش که پوست هر دوی آنها را جدا کرده و داخل میکسر(مخلوط کن)ریخته باهم مخلوطشان میکنیم،تو یک ونیم لیترآب ریخته روی اجاق گاز گذاشته و فقط به اندازه یک قُل که خورد از روی گاز برداشته صاف میکنیم.
دُز مصرف:شبی یک استکان میل شود.
پرهیزات:در افرادی که دچار مشکل پروستات هستند.

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:درمان فشارخون در طب سنتی, ] [ 17:55 ] [ لقمان محمدیان ]

مشکل اکثر مردم در فصل بهار خواب آلودگی در این فصل می باشد که در کتب طبی درمان این مشکل خوردن ترب یا آب ترب یا تربجه می باشد.

حجامت نیز بی تأثیر نمی باشد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:رمان خواب آلودگی بهار در طب سنتی, ] [ 17:53 ] [ لقمان محمدیان ]

یکی از مشکلات کسانی که دچار سنگ کلیه بوده اند سنگ سازی مجدد کلیه است.به این خاطر که وقتی سنگ دفع می شود در کلیه گودی از خود بجا می گذارد که با جمع شدن دوباره املاح در کلیه این مواد به هم می چسبند و تشکیل سنگ میدهند که با ترکیب دمکرده ذیل این مشکل حل می شود و گودی به وجود آمده از سنگ را صاف می کند.

خیار چنبر+تخم خام کدو که بصورت نیم کوب بطور مساوی دم می کنید.

مقدار مصرف:دو قاشق غذاخوری روزی دو نوبت


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:درمان سنگ سازی مجدد کلیه در پزشکی سنتی, ] [ 17:50 ] [ لقمان محمدیان ]
 

1- 25گرم برگ خشک گردو را در یک لیتر دم کنند و صبح و شب یک لیوان آنرا بنوشند تا دو هفته.

2-برگ شلغم هم همینطور است.

3-آب هویج ایرانی(زردک)را گرفته داخل پارچ ریخته داخل پارچ یک مشت توت خشک آسیاب کرده هر روز یک لیوان صبح ناشتا میل کنند.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:درمان دیابت در طب سنتی , ] [ 17:48 ] [ لقمان محمدیان ]

لبنيات

نوع مزاج

درجه

مصلح

پنير تازه

سرد و تر

2

مغز گردو، آويشن، عسل ، نعناع خشك سبزي هاي معطر

پنير كهنه

گرم و خشك

2

مغز گردو، آويشن عسل نعناع خشك، سبزي هاي معطر

خامه

سرد و تر

 

عسل

دوغ و ماست

سرد و تر

2

زنيان ،نعناع، آويشن، سير، كاكوتي، زيتون سياه دانه، پونه

سرشير

سرد و تر

 

عسل

شير پاستوريزه

سرد و تر

 

عسل ، گلاب

شير محلي تازه

گرو و تر

1-2

عسل ،گلاب

قرا قروط

سرد و خشك

2

انواع فلفل، زيره، سياه دانه

كره

گرم و تر

1-2

عسل، شكر سرخ، ادويه قابضه

كشك

سرد و خشك

2

گلنگبين، سير، نعناع خشك ، پونه كوهي

ماست چكيده

گرم و تر

1

مغز گردو، آويشن، عسل، نعناع خشك، سبزي هاي معطر

روغن يا كره گاو  گوسفند و بز:

روغن گاو از بقيه روغن ها بهتر و لطيف تر بوده، هر چه كهنه تر شود حرارتش بيشتر و رطوبت ان كمتر مي شود( روغن دو ساله در اول خشك مي باشد). تحليل برنده، بازكننده انسداد، نرم كننده پوست، چاق كننده بدن و ملين بوده، براي بيماري هاي مغز و اعصاب، بيماري هاي ريه و سرفه خشك بيماري هاي كبد و طحال مفيد است. منضج(معتدل كننده قوام اخلاط يعني غليظ را رقيق و رقيق را غليظ كرده و دفع مي نمايد.) بثورات و جوش ها بوده و در رفع ورم هاي پشت گوش، زير بغل و كشاله ران بخصوص در اطفال و زنان موثر است. اگر روغن كهنه را مرتب شب ها بر صورت بمالند و تا صبح بماند، لك صورت را پاك كرده و رنگ صورت را زيبا و صفا مي كند.

ماست:

مرطوب كننده، اشتها آور، چاق كننده تقويت كننده نيروي جنسي گرم مزاجان بوده و در برطرف كردن تشنگي موثر است. غذائيت آن از دوغ بيشتر است. ماست ديرهضم بوده، براي سردمزاجان و كساني كه معده سرد دارند مضر مي باشد. خوردن آن با اطريفل جهت تقويت معده و با برنج يا آرد بو داده برنج براي اسهال گرم مفيد است.



giyahanedarouei.ir


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:مزاج انواع لبنیات در طب سنتی, ] [ 17:45 ] [ لقمان محمدیان ]

گوشت نام یک ماده آلی است که در بدن بیشتر جانوران وجود دارد. انسان‌ها گوشت حیوانات را می‌خورند. گوشت غالبا همراه استخوان و مقداری چربی است و سرشار از پروتئین است

گوشت ها

نوع مزاج

درجه

مصلح

آهو

گرم و خشك

2

سماق، گشنيز، مرزه، پختن با روغن بادام يا روغن كنجد، سكنجبين

اردك

گرم و خشك

2-1

پختن با ركه، كرفس، پونه، نخود، شويد، تره، دارچين، سكنجبين

بز

سرد و خشك

 

نمك، فلفل، پياز، دارچين، زيره ،ميخك، بادم، نارگيل، خرما

بلدرچين

گرم و خشك

2

روغن كنجد، روغن بادام، آب انار، روغن زيتون

بولقمون

گرم و تر

 

گشنيز، سماق

گاو

گرم و خشك

 

دارچين، فلفل، زنجبيل، پياز، سكنجبين، گلپر، سير، تره تيزك، زيره

گوزن

گرم و خشك

3

سركه ، آبغوره، روغن هاي گياهي

گوساله

گرم و تر

 

گشنيز، سماق، مرزه

گوسفند

گرم و تر

 

گشنيز، سماق، مرزه

پاچه

گرم و تر

 

گلپر سركه، مرزه، زنجبيل، دارچين

جگر سفيد

گرم و تر

 

شاه زيره، خيساندن در سركه و سپس كباب نمودن، دارچين

جگر سياه

گرم و تر

 

ادويه گرم، نمك، دارچين، گشنيز، شاه زيره، سركه، كباب نمودن

قلوه

سرد و خشك

 

كباب نمودن با روغن زيتون، نمك، فلفل، دارچين، مصطكي، شاه زيره

دل

گرم و خشك

 

آويشن، زيره، فلفل، گلپر،خواباندن در روغن كنجد و بعد كباب كردن

زبان

گرم و تر

 

طبخ با سركه و يا گشنيز خشك زيره، خولنجان،مرزه

مغز

گرم و تر

 

نمك، آويشن، دارچين ،زيره، ترشي هاي طبيعي

سيرابي

سردو  خشك

 

گلپر، سركه ، مرزه، زنجبيل، دارچين

شتر

گرم و خشك

 

جوشاندن با روغن زيتون ، پختن با نمك و شويد، فلفل، سركه، زيره

شتر مرغ

گرم و خشك

4

سركه، روغن

غاز

گرم و خشك

2

آب انار، زيره، دارچين، فلفل، زنجبيل

قرقاول

گرم و خشك

2-1

سكنجبين

گنجشك

گرم و خشك

2

آب انار، ابغوره، سكنجبين ترشی، دارچين، هل

كبوتر

گرم و خشك

2-1

پختن با آبغوره يا سركه، كاسني، كرفس، سماق، شويد، تره، نخود

كبك

گرم و خشك

2

ترشي هاي طبيعي ، سكنجبين

خروس

گرم و خشك

 

سركه، ابغوره ، ورغن هاي گياهي ، ادويه گرم، سكنجبين

سار

گرم و تر

 

آب انار، آبغوره، سكنجبين ترش مزه، دارين، هل

مرغ محلي

گرم و تر

1

ادويه گرم، سكنجبين

تخم مرغ

زرده تخم مرغ گرم و سفيده آن سرد است

 

ادويه گرم، نمك

انواع ماهي

سرد وتر

1-2

پختن با دنبه يا كنجد، زنجبيل، اويشن، عسل، گلنگبين ادويه گرم

تخم ماهي

گرم و خشك

2

زنجبيل، سكنجبين

ميگو

گرم و تر

2-1

سركه، شربت انار، شاه زيره، نعناع

كباب

گرم و خشك

 

سماق، گشنيز، فلفل، سكنجبين، اطريفل

اردك:

گرم ترين پرنده اهلي بوده و غذائيت آن زياد و دير هضم و نفاخ مي باشد چاق كننده بدن، دفع كنند بادهاي گرم و تقويت كننده نيروي جنسي مي باشد. خوردن زايد آن توليد خون غليظ مي كند به جز بازو و جگر آن كه خون صالح توليد مي كند. پيه آن گرم و لطيف و ملين و محلل است. سنگدان آن دير هضم بوده ولي اگر كامل هضم شود تقويت كننده معده و احشا مي باشد. تخم اردك غليظ تر و ديرهضم تر و غذائيت آن ضعيف تر از تخم مرغ است. بهترين شكل مصرف آن شكم پر كردن ان با پياز و روغن زيتون و ادويه مصلح ان مي باشد.

تخم مرغ:

زرده نيم برشت آن صالح الكيموس، كثير الغذا، مقوي قلب و مغز و نيروي جنسي و كساني كه خون زياد از دست داده اند مي باشد. براي بيماري هاي سينه، معده، روده، كليه و مثانه مفيد است. مداومت و زياد خوردن آن باعث سنگ كليه و ايجاد بيماري هاي پوستي مي شود.

شتر مرغ:

تحليل برنده باد و برطرف كننده بلغم مي باشد. خوردن گوشت آن براي فلج،لرزش، درد مفاصل و كمر، بيماري هاي سرد و رحم مفيد بوده و خوردن روغن پيه آن براي تكلم كودكان ورفع سردي بدن نافع است. ماليدن آن به بدن وپاها باعث سرعت حركت اطفال مي شود. ديرهضم بوده و براي گرم مزاجان مضر است.

نكته:

ماليدن پيه شترمرغ به بدن باعث فرار مارها از شخص مي گردد و در صورت نزديك شدن، ماربيهوش مي گردد.

گوسفند:

موافق ترين گوشت براي مزاج انسان بوده و دل و جگر و كليه آن براي تقويت قلب و كبد و كليه انسان مفيد است. گوشت آن كثير الغذا بوده و به سرعت هضم مي شود. توليد كننده خون صالح ، تقويت كننده بدن و چاق كننده مي باشد. خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آنكه با سركه و عسل پخته باشند فوق العاده مقوي بدن بوده، مانع غش و رفع خفقان مي شود. زياد خوردن مغز ان باعث كند ذهني و فراموشی مي شود.

گوشت گاو:

چاق كننده، تقويت كننده بدن و ديرهضم مي باشد. خون غليظ توليد كرده باعث ايجاد بيماري هاي سوداوي مانند سرطان، جذام، ورم، طحال، بيماري هاي پوستي، وسواس، سياتيك، بيماري هاي مفصلي و صعود بخارات غليظ و بد بو به قلب و مغز و هم چنين زايمان زودرس مي شود. بهترين نوع آن گوشت گاو زرد و بهترين فصل خوردن آن فصل بهار مي باشد.

ماهي:

صالح الكيموس، زودهضم، مرطوب كننده، چاق كننده شيرافزا بوده، در گرم مزاجان محرك نيروي جنسي ، مصلح خلطهاي گرم مي باشد. براي بيماري هاي ريوي، ضعف كبد و كليه درد و پيچش روده موثر است. براي سردمزاجان و مرطوبين، افرادي داراي مغز  مرطوب و معده بلغمي مضر است كه با پختن در روغن گاو يا مصرف مصلحات گرم ضرر آن برطرف مي شود. كباب روي آتش بهتر از سرخ كردن آن در روغن است. ماهي را اگر در روغن سرخ كنند باعث تشنگي شده و دير از معده دفع مي شود. آشاميدن اب بلافاصله بعد از خوردن ماهي بسيار مضر و موجب بيماري هاي مزمن مي گردد. خوردن همزمان ان با شير و تخم مرغ و گوشت حيوانات خشكي بسيار مضر است.

تخم ماهي قطع كننده بلغم بوده و براي كليه و طحال ودفع بادهاي بدن مفيد است ولي براي افراد گرم مزاج مضر است.

مرغ:

مرغ جوان محلي و جوجه آن براي چاق كردن بدن، تقويت مغز و معده هاي مرطوب، تصفيه پوست صورت و صدا مفيد است. جگر آن كثيرالغذا، چاق كننده و ديرهضم مي باشد. دربيماري هاي صفراوي و گرم ، خوردن جوجه خروس مفيد است چون چربي ان كمتر از جوجه مرغ بوده و در بدن به صفرا تبديل نمي شود.

كباب:

همه كباب ها گرم و خشك مي باشند ولي درجه آن ها بر حسب نوع گوشت، متفاوت است. همه انواع آن محرك اشتها، توليد كننده خون صالح، تقويت كننده بدن و نيروي جنسي و گرم كننده كل بدن به خصوص كليه ها بوده، براي معده هاي مرطوب و كساني كه فصد يا حجامت كرده باشند بسيار مفيد است. خوردن اب بعد از آن به خصوص بعد از كباب ماهي بسيار مضر است.



giyahanedarouei.ir


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:مزاج انواع گوشت در طب ایرانی و طب سنتی, ] [ 17:44 ] [ لقمان محمدیان ]
صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 22 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ در جهت آموزش و ترویج پزشکی اسلامی راه ندازی شده است
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 82
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 130
بازدید ماه : 368
بازدید کل : 108538
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


ابوهریره -رضی الله عنه- می‏گوید: رسول الله -صلی الله علیه و سلم- فرمود: «بنده در حالت سجده، بیشتر از هر وقت دیگری به خداوند، نزدیک است، پس در آن، زياد دعا کنيد».

محکوم کردن توهین به پیامبر

تماس با ما
داستان روزانه